BSZC
Kós Károly Építő-, Fa- és Szolgáltatóipari
Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája
KKT
Békéscsabai Szakképzési CentrumBéKSZI Trefort Ágoston Műszaki TagiskolájaBéKSZI Zwack József Kereskedelmi és Vendéglátóipari TagiskolájaBéKSZI Kós Károly Építő-, Fa- és Szolgáltatóipari TagiskolájaBéKSZI József Attila Kollégiumi Tagintézménye Kb-TISZK intézmény


Nyomtatható változat
Pályázatot nyertünk "Kőből, fából házat ..." tehetségből várat címmel
(NTP-SZTG-15)

A BSZC Kós Károly Építő-, Fa- és Szolgáltatóipari Szakképző Iskola pályázatot nyújtott be az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által meghirdetett, "Szakképzésben részt vevő tehetséges fiatalok tehetséggondozásának és az ezt segítő alkotópedagógiai műhelyek működésének támogatása" című, NTP-SZTG-15 kódjelű pályázati kiírásra, "Kőből, fából házat ..." tehetségből várat címmel.

Nagy örömmel szeretnénk közölni, hogy pályázatunk nyert, az igényelt maximális, 2 000 000 Ft vissza nem térítendő támogatásban részesül.

Az iskola elhivatott, hogy minél több lehetőséget biztosítson a tanulóknak az általuk választott szakmához szükséges ismeretek/gyakorlat minél magasabb fokú elsajátításáért, ezért is szerettük volna létrehozni az asztalos-ács alkotópedagógiai műhelyt, amely reményeink szerint hagyománnyá válik iskolánkban, és egyre több tehetséges tanulót tudunk támogatni.
Nagyon köszönjük a pályázat megírásában részt vevő kollégáknak a munkájukat: Pocsaji László Zoltán és Pocsai László kollégáknak a szakmai tervezésért, Adamik Mária kolléganőnek a pénzügyi tervezésért, Petri Miklós kollégának pedig a találó ötletes cím kitalálásáért!
Nemzeti Tehetség Program

\ Kós Károly Épít?-, Fa- és Szolgáltatóipari Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája  Tel: +36 66 328-785  Fax: +36 66 325-221 /